RomDm
японская бутылочка - не очень. Не понравилась, как и часы и машины их
виски, алкоголь, коньяк, арманьяк, крепкий алкоголь, спиртное, выпивка, напиток |
Kucii: |
эххх, вкусненькое Блек Лейбл |
цитата: |
Часто дымные пью, фаворит Lagavulin 16 (друг подсадил |
Malabar: |
Жена когда вошла в комнату, спросила - "Ты что, лекарства пьешь? Заболел? " |
цитата: |
Кто недавно летал заграницу, почем сейчас Чивас Ригал 12, в дьютике? |
цитата: |
Кстати, ты не путаешь про 18 лет? Если не ошибаюсь таких не бывает |
З.у.Х.е.Л.ь.: |
Обязательно с чем нибудь смешиваю, в основном с вишневым соком. |
j_walker: | ||
убивец хотя бленд не так жалко, но всё же |
цитата: |
Light This end of the vertical axis houses whiskies whose characteristics exhibit fresh flavours: green grass, soft fruits, cereal. Such flavours tend to reflect the processes followed by a distillery, such as fermentation or size and shape of the stills. Smoky Single malts found in the two smoky quadrants all contain discernible levels of peat, which is burned in the malting process. Ranging from scented smoke and bonfires, to kippers and lapsang souchong, they're epitomised by Islay malts such as Lagavulin and Caol Ila. Rich Whiskies at the rich end of the axis contain characteristics often derived from the nature of the wood used during maturation. Typical flavours range from vanilla (given by American oak casks) to nuttiness to cigar box, chocolate and dried fruit (from European oak casks). Whether a cask is first fill or refill will make a difference to flavour. Delicate The whiskies at this end of the axis normally use no peat in the malting process. While movement up the axis sees an increase in complexity, this is without any discernible level of smokiness derived by peat. Towards the light end there is a floral, grassy freshness. Moving towards the richer side of the map, subtler nutty, barley and biscuity flavours start to come through. |
цитата: |
отличная схемка! спасибо! |
baraNEO: |
односолодовые - собственно вершина вискостроения - солодовый напиток с определенной висковарни. (как я понял не младше 10 лет) |
Rubi35: | ||
Добрый вечер! А можно узнать названия односолодовых виски? Очень понравился, а вот марку не помню. Люблю Чивас 18 лет. |
No Name: |
почитал вчера данную темку ИТОГ вчера перебухал джемесона с колой... сегодня плохА вывод - ЗЛО |
Лёха: |
З.у.Х.е.Л.ь. зло - кола или ПЕРЕ, которое бухал |