Мабуть, пора відписатись усім-усім-усім...
По-перше, не виніть Даню - він новенький, і не в усіх питаннях ще добре розібрався... Але відтепер він буде з Вами усіма частіше на зв"язку, ніж я... Ми працюємо над новими проектами, ідеями, і незабаром, я дуже на це сподіваюсь, потішимо Вас не тільки новим сайтом, дизайном, функціоналом... але і оригінальними ідеями, і не менш цікавими програмами
По-друге, щодо голосування в онлайні - мабуть, не зовсім зрозуміло пояснила відпочатку - 1 раз на день за 1 відео. На жаль, є у нас ряд учасників,які уміють видаляти куки - тут ми змогли лише обмежити їх по IP - по 10 голосів за 6 годин з одного IP.
Тобто, ви разок проголосували... Голос зарахувався... Але ви розумні і зайшли - почистили куки на своєму компі - і можете ще 9 разів проголосувати максимум протягом 6 годин.
По-третє, до чого суперечки? Антипод - молодці, тому що використовують все для своєї перемоги. І у нас на каналі уже про них неодноразово велись історії, наскільки дівчата цілеспрямовані і яке промо залучають для своєї підтримки. Інші ж сидять лише заздрять, як на мене, і бунтують у коментарях, які ледве устигаємо чистити ))) Ну то таке... Хтось словом, а хтось ділом...
По-четверте, 17 квітня - фінал, тоді ми, думаю, і оголосимо переможця он-лайн голосування. Це ще треба узгодити. Але орієнтовну дату вже вам назвала
По-п"яте, завершилась веб-конференція із Перепьолкіним, Матросов, на жаль, не зумів приїхати. Зустріч виявилась веселою, цікавою і вже завтра відео зустрічі і текстова розшифровка лежатимуть тут -
http://www.ictv.ua/ua/webconference/detail/12112/Дуже дякую Тані, Тіані та Гогі за підтримку. Ви наші найактивніші форумчани, яких телеведучі знають, цікавляться і запитують про вас щоразу як ми пересікаємось у роботі.
Ще раз вибачаюсь, що не можу увесь час бути з Вами. Пишіть... Наразі ми спробуємо швидше і частіше реагувати на Ваші запитання.
x